Meindl Bergschoenen en Wandelschoenen

... omdat ze ook dat moment niet voorbij wilden laten gaan zonder de Meindl ' s …


Wij kennen Meindl nu als het merk van kwalitatief zeer goede bergschoenen, wandelschoenen en multifunktionele schoenen. 

Of je nu een bergsporter, een wandelaar, een backpacker of een globetrotter spreekt : allen waarderen nog steeds de hoogstaande kwaliteit van het merk Meindl. In de produktiehal van Meindl is te zien hoe zij nog steeds onverstoorbaar schoenen vervaardigen : elke schoen doorloopt zo'n 200 handelingen met de vlijtige handen van vakmensen die beheerst kloppen, stikken, drogen, vormen, knijpen en controleren.

In de huidige fabriek in Kirchanschöring is de geschiedenis nog altijd aanwezig en een levend bewijs van onvergetelijke momenten. Op de fotowand zien we Hubert Hillmaier uit 1978 die de Khumbu IJswand van de Mnt. Everest beklom met Meindl schoenen en Felix Baumgartner – de Oostenrijkse parachutist – die in 2012 een recordsprong maakte vanuit 39 km hoogte met speciaal gemaakte Meindl schoenen die bestand waren tot een temperatuur van minus 60 'C.

Maar ook de foto's van mensen zoals jij en ik hebben er een plaats, zoals een bruidspaar met Meindl Bergschoenen aan, omdat ze ook dat moment niet voorbij wilden laten gaan zonder de Meindl ' s. Meindl schoenen zijn voor veel mensen de basis of het begin van avonturen en onvergetelijke herinneringen. Bij Alpaca Buitensport hebben we het vele malen meegemaakt dat mensen bijna geen afscheid zouden willen nemen van hun oude en vertrouwde Meindl's. 

Toch blijkt al snel een nieuwe wereld open te gaan met een nieuw paar ; ' het zit weer geweldig, het zit als gegoten, inpakken en wegwezen ' !

Van Meindl hebben wij de nieuwste modellen met de nieuwste technieken, waaronder schoenen uit de Vakuum Lijn, de Comfort Fit serie, de Air Revolution in diverse gradaties en het nieuwste VarioFix systeem.

.

Jack Wolfskin Lakota Jacket heeft de perfecte mix
Buitengewoon met Meindl - Scarpa - Lowa - Zamberla...