Nordisk Oppland 3 LW

€ 999,95
Unieke code: 60603-Nordisk-Oppland3-LW-SI
Nordisk Oppland 3 LW is de meest lichtgewichte fietskampeertent in zijn klasse. Het gewicht is slechts 1980 gram voor deze ruime driepersoon tent.

Oppland 3 LW is de meest lichtgewicht trekkers en / of fietskampeertent in zijn klasse. Het materiaal is lichter en duurzaam gecoat, vergeleken met de Oppland 3 PU. Het gewichtsverschil is  twee kilo.  De tent is zeer eenvoudig op te zetten en weer in te pakken. Het is een stabiele en ruime driepersoon tent in een aerodynamische tunnelconstructie. Het voordeel van een tunneltent zijn de rechte wanden waardoor de binnenruimte als groter en comfortabeler wordt ervaren. Fietstassen en andere bagage kunnen in de luifelruimte worden geplaatst. Ook kan deze ruimte gebruikt worden om te koken of te zitten. Net als zijn kleine broertje - de Oppland 2 - heeft de Oppland 3 een grote opening aan elk uiteinde van de tent, die samen met een deur aan de voorkant en één aan de zijkant meerdere ventilatie-opties creëert voor een geweldig binnenklimaat. Oppland 3 is uitgerust met aluminium boogstokken en reflecterende scheerlijnen.

Buitentent - Ripstop Nylon Siliconen gecoat - Waterkolom 2000 mm

Grondzeil - Nylon - PU coated - 8000 mm

  • Buitentent  size (LxWxH) : 430 x 210 x 120 cm
  • Binnentent  size (LxWxH) : 225 x 190 x 110 cm
  • Gewicht : 1980 g
  • Pakmaat - 13 x 48 cm
Scheerlijnen: 2 mm Dyneema (extra guy rope is supplied for converting door into apsis) with Nordisk alu triangular slider
Boogstokken: 9.3 mm alu DAC Featherlike NSL, Green Anodized
Haringen : Nordisk alu triple twister 11 pieces

 

Lichtgewicht Kamperen
Forest Green