Nordisk Oppland 2 SI

€ 559,95
Unieke code: 60602-Nordisk-Oppland2-SI
Nordisk Oppland 2 SI is een geweldige tent voor trekkinglight, de ruime tunneltent heeft een gewicht van 2900 gram.

Oppland 2 SI is een geweldige tent voor trekkinglight. De tunneltent is gemakkelijk op te zetten, is ruim en compact te pakken zonder compromis in comfort. De aerodynamische tunnelconstructie is stevig en heeft een grote windstabiliteit. Ruime instap, twee ingangen en voldoende ventilatiemogelijkheden. Binnen is er voldoende ruimte voor twee personen en door de grote luifelruimte kan ook de bagage handig weggewerkt worden. De luifel is ook de extra ruimte om te zitten en/of te koken.

De tweedoeks tent is in een keer op te zetten of afzonderlijk. Bij regenachtig weer kan eerst de buitentent worden opgezet en de binnentent daarna worden ingehangen. Bij het afbreken onder deze omstandigheden, in omgekeerde volgorde te werk gaan. Binnen- en buitentent worden met een praktisch pitch systeem aan elkaar gekoppeld.

 • Buitentent -Ripstop Nylon Siliconen coated waterkolom  : 3000 mm
 • Grondzeil Nylon PU Coated Waterkolom : 10000 mm
  • Buitentent  size (LxWxH) : 430 x 165 x 110 cm
  • Binnentent tent size (LxWxH) : 220 x 145 x 100 cm
  • Gewicht : 2900 g
  • Pakmaat : 15 x 50 cm

  De oude Noorse naam Upplǫnd betekent 'de hogere landen', en Oppland is een populaire toeristische bestemming voor ski- en wintersport. Acht van de tien hoogste bergen in Noorwegen bevinden zich hier, waaronder de hoogste twee; Glittertind en Galdhøpiggen.

Lichtgewicht Kamperen
Forest Green